onze diensten en tarief

Direkt het tarief weten, klik hier.

Heeft u tijdelijk of blijvend ondersteuning nodig omdat u het moeilijk vindt om met geld om te gaan en/of u onvoldoende begrijpt van alle papieren die daarmee te maken hebben? Is het lastig, moeilijk om uw uitgaven op orde te houden en heeft u hulp nodig van iemand anders?

Wat het ook is, aarzel niet om hulp te vragen. Niemand wil wakker liggen van geld, problemen en/of schulden.
Iedereen wil uitkomen met het inkomen.

Er zijn ook veel andere zaken die niet over geld en goederen gaan maar over persoonlijk belangen zoals  gezondheid, zorg en welzijn. Onderwerpen waarin het moeilijk kan zijn om zelf alles te overzien, te begrijpen, keuzes te maken en/of beslissingen te nemen. Dan is het fijn als er iemand is om mee te praten en mee te overleggen. Iemand die met u meedenkt, die luistert en die u kan ondersteunen om die keuzes te maken en die beslissingen te nemen die bij uw wensen en uw persoonlijke omstandigheden passen.

Vragen om hulp is niet gemakkelijk, het is wel fijn als u weet dat er anderen zijn die met kennis en kunde u kunnen helpen en ondersteunen. De medewerkers van SVB zijn mensen met kennis, kunde en ervaring. En belangrijk voor u dat zij betrokken zijn. Voor ons is uw belang, zijn uw wensen en uw mogelijkheden het belangrijkste want daar gast het om, uw belang!

Wij helpen en ondersteunen u graag waar kan en mogelijk.

Op de onderstaande pagina’s kunt meer lezen, klik op het onderwerp en lees verder: 
o Beschermingsbewind en Schuldenbewind;
o Curatele
o Budgetbeheer of ook wel zaakwaarneming genoemd;
o Mentorschap;

Onze dienstverlening is proffesioneel wij richten ons op uw persoonlijke situatie en wij voldoen aan alle eisen die door de Rechtbank aan professionele bewindvoerders, curatoren en mentoren worden gesteld.

Ook met onze tarieven volgen wij de richtlijnen van de overheid. Daardoor weet u altijd precies waar u aan toe bent.

Wegens de huidige situatie rondom “coronaregels” zijn er de komende periode geen inloopspreekuren.  Wel kunt u via email of per telefoon contact met ons op nemen, telefoonnummer 023-518 34 20 tussen 08.30 uur en 12.30 uur,  voor het stellen van vragen, het bespreken van een onderwerp of om een persoonlijke afspraak te maken.

Voor meer informatie over bewind, curatele en mentorschap kunt u vinden elders op deze website en uiteraard ook op de website van “de Rechtspraak”, website: www.derechtspraak.nl